Наставникът на Етър Петко Петков изрази оптимизма си след головото реми с ЦСКА във Велико Търново. Двама отбора завършиха 2:2, въпреки че домакините водеха до последните минути с 2:1, но въпреки това специалистът е доволен от себераздаването на възпитаниците си.

"Искам да поздравя отбора за играта. Последните седмици ни се стовариха доста неща. Важното е, че момчетата се раздадоха. Имаше такива, които бяха на по една тренировка. Има чуждженци, които все още се запознават с обставновката. Заслужавахме победата", започна той.

"Няма да се оплаквам. Трудно е. След мача на "Герена" изпитахме доста трудности, но явно е трябвало да го преживеем. Ние не сме се отказали да се борим. Видяхте колко публика дойде. Създаде се страхотна атмосфера, също и от феновете на ЦСКА. Търново е футболен град и заслужава да вижда по-добра игра", продължи спецът.

"Нашата философия е, че от всеки мач може да спечелим нещо. Респект за всеки един отбор. Поздравявам ЦСКА за класирането в групите на Лига Европа", допълни Петков.

"Наблюдавали сме доста мачове на ЦСКА. Знаем как играят. Опитахме да се противопоставим максимално. Получи ни се", сподели треньорът.

"Периодът за адаптация все още не е минал. Тези момчета трябва да се сработят. Идват от много различни култури, страни. Има много мачове. Моята първа задача е да подобрим отбора с наличните футлбисти. Надявам се в следващите мачове да се подобрим", завърши изказването си специалистът.