Старши треньорът на Етър Петко Петков беше реалист и заяви, че отборът заслужено е загубил срещата срещу Царско село. Той зави, че има доста какво да се подобрява, но той го отдаде на това, че е е само пъви кръг  и генерални изводи не трябва да се правят.

Антон Узунов
39 снимки

"Поздравявам Царско село, заслужено спечелиха. Не стояхме добре, имаме доста неща, които трябва да подобряваме. Няма да се оправдавам от липсата на основни играчи, това бе шанс за останалите от групата". 

"През първото полувреме загубихме срещата, през втората част опитахме да сме по-агресивни, но получихме гол, червен картон, изпуснахме положеня, нелеп трети гол. Имахме и с 10 човека шансове, можехме да се върнем в мача. Щяхме да имаме още шансове. Недоволен съм от това как започнахме срещата".  

"Нямам обяснение. За съжаление бяхме прекалено пасивни, позволихме им спокойно да разиграват, тогава бяхме най-зле. Ние сме играли срещу отбори с всякакви системи. Футболистите знаят какво да правят в тази схема на игра. В началото бяхме много мудни, отдавам го на това, че е първи мач. Има хора, които трябва да се адаптират. Но това е просто един мач. Рано е да се правят оценки, особено за тези, които дебютираха. Някои тренират с нас от  3, 4 седмици. Съставът беше странен, някои играха на нетипични позиции. Тепърва ни предстоят доста мачове, в които трябва да показваме по-добро лице". 

"Всички чакаме с надежда новото Общо събрание. Велико Търново е футболен град, сигурен съм, че нещата ще се стабилизират. Градът заслужава по-добър отбор. Направихме един слаб мач, особено през първата част, тогава бяхме епизодични". 

"Очакваме нови играчи, малко се позабави селекцията. По-сложно става, особено с чуждестранните футболисти. Търсим на всяка позиция, няма да се откажем от нито един добър футболист", заяви Петков.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.