Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, призна, че е доволен от успеха с 3:1 при визитата на Хебър и приема с "отворени обятия" предстоящата пауза за национални отбори. Според наставника той и щабът му ще могат да се опознаят още по-добре с футболистите и да се работи много, като след нея той вярва, че тимът ще бъде много по-убедителен.

“Не мога да не съм доволен, жизненоважно беше днес да спечелим. Нашият краткосрочен план е да вземем три точки от двата мача, които имахме. През първото полувреме можеше да вкараме още голове. Ние просто пропиляхме с лека ръка много шансове, но напълно доминирахме в целия мач и създадохме достатъчно положения и беше логично да спечелим“, започна Петев.

start-photo.bg
36 снимки

„Футболът е алогична игра. Само тук може да играеш слабо и да спечелиш точки. Отпусна ни доминацията ни и заспахме в една ситуация и пуснахме гол. На полувремето направихме корекциите и разбрахме какво трябва да се случи. Нямахме второто толкова чисти положения, но вкарахме два гола, докато през първото – един. Сега паузата ще ни се отрази добре, да се опознаем още повече. След нея ще изглеждаме много по-убедително“, продължи Петев.

„Когато един отбор стои дълбоко в неговата половина, ние трябва да намираме решенията. Акоо не намерим, това е наша грешка. Вярвам, че ще ни стигне времето за работа. Желая успех на националния отбор. Няма да е лесно с Черна гора. Познавам ги доста добре, имат опитен отбор. Като фен на националния отбор, стискам палци да победим“, продължи Петев.

„Напълно възможно е Антон Недялков да не играе за България, тъй като не е възстановен напълно“, завърши треньорът на „орлите“.