Новият треньор на Хебър Пазарджик – Любослав Пенев, говори за пръв път като наставник на „гробарите“. Легендарният голмайстор и бивш треньор на ЦСКА, Литекс и ЦСКА 1948 сподели, че обича предизвикателствата и затова се е заел със задачата да спаси пазарджиклии от връщане във Втора лига.

“Шансовете за оцеляване са добри. За мен това е сериозно предизвикателство, но аз обичам такива неща. С общи усилия на всички трябва да дадем максималното, за да постигнем тази цел. Тя е една - оставане в елита. Оптимист съм, имаме сили, но ни трябва работа. С мен ще има двама помощници - Ради Здравков и Наско Стоилов“.

БТА
7 снимки

„Треньорът на вратарите остава, кондицинонния треньор остава. При тренировката ще се запозная с всички момчета. Аз познавам базата и тя ще продължава да се разраства. Школата също е важна. Тя е една индустрия. Те ще са потенциалът, който очаква един отбор“.

„Ще има две контроли по време на паузата – в събота с Миньор, както и Локо Пловдив другата събота. Аз съм взискателен треньор, но нищо страшно няма. Всичко стъпва на база дисциплина и много работа. Нямам никакви притеснения, аз съм смел човек. Мисля, че имам добри виждания за футбола”, каза Пенев.