Треньорът на Хебър Любослав Пенев не бе доволен от съдийството при загубата на своя отбор с 3:4 от Локомотив Пловдив. Специалистът похвали играчите си, но отправи критики към реферите.

"Искам да похваля момчетата, играхме много добре, продължаваме да израстваме. Не съм съгласен как се ръководи така срещу нас мача. В три от головете на Локомотив Пловдив трябваше да се вземе отношение. Знам кой е собственикът на Локомотив и знам какъв надпис носят на гърба. Не съм изненадан. Много е лесно да свириш срещу Хебър", започна той.

"Не разваляме празника, а футбола. Нямат право да се подиграват по този начин. Имаше две чисти дузпи, не се разгледоха. Момчетата перфектни, допуснахме голове, но казах защо не сме крайният победител. Основният виновник минава много бързо през тунела", продължи треньорът на Хебър.

"Трябва да подобрим много неща. Обясних защо не взехме трите точки. Дано обърнат внимание. Много често започна да се случва на нас. Не го мисля следващия мач. Важно е как са играчите и как ще се възстановят. Много добре вървим, играчите са перфектни и положително настроени", завърши Любослав Пенев.