Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира и решението на Министерски съвет да разреши на ръководството на клуба да модернизира стадион "Българска армия" чрез създаването на съвместно дружество между Сердика спортни имоти” ЕАД-еднолично акционерно дружество с държавно участие в капитала и “Арена ЦСКА” ЕООД, чийто едноличен собственик на капитала е “Професионален футболен клуб ЦСКА”ЕАД.

Официално: ЦСКА получи правото да строи нов стадион

„Честито на ръководството, на всички цесекари, чорбари, супаджии. Да са живи и здрави да подкрепяме ръководството. Да строим нови лица на стадиона, защото 50 години нищо не се е пипало в този двор. Този стадион заслужава да бъде млад и обичан от младото поколение.“, заяви треньор №1 на ХХ-и век пред БНР.

ЦСКА благодари на Бойко Борисов и Красен Кралев за "Армията"

Пената коментира и назначението на Георги Дерменджиев начело на националния отбор на България: ""Минал съм този етап. Знаете много добре, че съм участвал като треньор на националния отбор. Няма да говоря за успехите. Жалкото е, че и при мен имаше този етап. Нямаше търпение – 20 дни да ме изчакат да ми свърши договора и то след европейско първенство".