Педро Еуженио коментира успеха на Берое над Дунав с 2:0, след като бе избран за играч на мача. Офанзивният футболист вкара гол, след като излекува разтежение и довери, че се надява, че ще продължи да вкарва на Левски, както го прави в последните мачове.

„Доволен съм, защото се върнах от контузия. Всеки футболист обича да идва уикенда, да е празник за хората и да показваме какво можем. Отборът влезе с две загуби и трябваше да постигнем победа”, започна Еуженио.

„По-добре съм, излекува се разтежението, но за да съм на 100% ми трябват още 1-2 седмици. Да съм жив и здрав и да правя, каквото обичам на терена”, продължи той.

„Ако бях играл срещу Лудогорец и Арда, можеше пак да паднем. Тренирах цяла седмица и днес се получи добре. Можех да вкарам днес повече, както и отборът. 2:0 е опасен резултат и беше нужно да вкараме още един-два гола, за да се забавляваме на терена. Победа винаги носи самочувствие. Сега отиваме на „Герена” за три точки, както всеки мач. Трябва да направим там, каквото правим последните мачове – да бием. Винаги е специално да играя на „Герена”. Един от грандовете на България е и ти идва самочувствие да играеш в такива мачове. Различно е вече с Хубчев, тъй като при него бях десен бек. Сега играя по-напред. Нямам нищо против него – постигна добри неща в националния отбор. Уважавам го като треньор. Искам да спечеля на 100% срещу него”, завърши Еуженио.