Старши треньорът на Хебър Пазаржик – Фулвио Пеа, призна превъзходството на Славия при загубата на неговия тим с 0:3. Той разкри, че целта пред отбора остава спасението.  

„Мач, който започна добре за нас, но за съжаление успяхме да си усложним. Първият гол, който ни вкара Славия беше след наша много наивна и елементарна грешка. Така помогнахме на нашия съперник, който по принцип е по-добър и по-добре подготвен. В една трудна ситуация им дадохме предимство. Определено трябва да поздрави нашите съперници, които бяха много добри, а ние можем да правим и по-добре“.

95 снимки

„Това се епизоди, които нямат значение в края на мача, за съжаление. Това няма как един треньор да го прецени по време на мача“.

„Нашата цел е спасението и нито за миг не трябва да я забравяме. За един отбор, който иска да се спаси, е да работи скромно и трудолюбиво и да се труди във всеки един момент. Спасението може да дойде, само ако работим усилено всеки един Божи ден с голяма доза професионализъм. От моя гледна точка, аз като треньор трябва да работя с тези играчи, които имам на разположение без да изискам нови и да даваме максимума от това, което можем“.