Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, коментира ситуацията в "синия" клуб след днешното заседание на УС на Левски. 

"Конкретни решения няма. Говорихме за потенциални дела, които могат да възникнат в наша вреда, и за зимната подготовка", заяви Колев. 

"Имаме заложени потенциални приходи от кампанията за членски карти и от подписването на спонсорски договори, което все още е на дневен ред. Няма голяма промяна от последния път. Все още чакаме зелена светлина за подписването на договора. И двете компании са базирани в чужбина. Чака се одобрение от Борда на директорите на съответната компания", заяви Колев относно новия спонсор. 

"Очакваме да има вторичен ентусиазъм и членските карти да станат достъпни за хората по места."

Lap.bg
16 снимки

"Още не се знае къде ще водим подготовката. Доколкото знам, планът е за два лагера - един в България, друг в Турция. Това е свързано с пандемията и финансово състояние на клуба. Имаме два варианта", заяви Колев. 

"Не мога да ви кажа колко футболисти са здрави, но доколкото знам, повечето са болни или са в карантина. Не участват в тренировъчния процес. "

"Кампанията на Андрей няма нищо общо със заплатите в ДЮШ. Това е подвеждащо, защото колкото треньорите в ДЮШ не са получавали заплати, толкова не сме получавали и ние. Футболистите получиха заплати преди 2-3 седмици." 

"Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за Левски, това е решение на БФС. Ако имаше мач, щяхме да го играем. Днес изпратихме и информирахме за актуалното положение с положителните тестове за коронавирус."

"Не съм запознат с намеренията за чистка, не знам откъде е тази информация. Няма футболисти с изтичащи договори през зимата. Договорът на Станислав Иванов изтича през лятото на 2021 година. Да, той може да преговаря с други отбори. С него е воден разговор с Наско Сираков и когато има развитие ще го обявим веднага."

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.