Изпълнителният директор на Левски Павел Колев бе част от мирното шествие на феновете на „сините“ към стадион „Васил Левски“:

„Защо да очаквам ексцесии? Хората са мирно настроени. Готвим се за празник. Както беше съобщено преди това от Националния клуб на привържениците и ПФК Левски, че това ще е мирен поход към стадиона. Случва се и в други държави. Хората искат да подкрепят и покажат любовта си към любимия отбор“, каза Колев.

БГНЕС
10 снимки

„Ако кажа, че съм благодарен на феновете, ще е меко казано. Това са дните, в които България, а и в света ще видят разликата между Левски и останалите клубове в страната. Много запалянковци дойдоха и дариха от насъщния си. Вижте колко средства се събраха само за 48 часа. Смятам, че в този момент клубът ще намери позагубената си идентичност и ще станем по-силни“, добави още той.

„Футболистите почувстваха тази любов, може би не за първи път, но сега е по-силна. В тези времена на изпитание отборът трябва да стане още по-сплотен и силен, с помощта на тази публика, а тя, както виждате е многобройна. Смятам, че ни предстоят само хубави дни, без значение какво ще е финансирането и бъдещето“, каза Колев.