Цифрата, която Левски търси за Найджъл Робърта, явно не е по силите на грандовете от Балканите. "Сините" са категорични, че ще се разделят със звездата си само срещу милион евро. В Загреб и Белград обаче си правят други сметки. 

Така Партизан, който се смяташе за най-близо до Робърта, се насочи към по-евтини варианти. Клубът предпочита да плати почти половин милион евро на Лугано за Филип Холендер, който в момента е преотстъпен при комшиите. 

Освен това, треньорът на тима - Александър Станоевич, реши да даде шанс на двама млади футболисти от школата, които ще се борят по време на зимната подготовка за шанс при батковците - Марко Милованович и Смед Баждар, смятани за най-големите таланти в ДЮШ на Партизан. 

В същото време ситуацията в Цървена звезда също не дава надежди на Левски, че може да се сдобие с желаните пари. "Червено-белите" се опитват да се разделят с Милан Павков, но на този етап нито един отбор не е съгласен да извади 1,5 млн. евро за него. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.