Младият играч на Хебър, Томислав Папазов, сподели мнението си за изкачването в елита на Хебър, както и за предизвикателството, наречено efbet Лига. 

„Нашите цели се изпълниха. Нашият отбор и град не са утвърдени както някои други отбори. Беше важно отново да докараме феновете в един такъв футболен град. Беше важно да изградим колектив и да се завърнем в елита. Искам да благодаря на кмета, изпълнителния директор и треньора. Без тях нямаше как да стане и се радвам, че постигнахме целите си“, започна той.

„Фаворитите играят бараж, а ние се качихме директно. Това показва, че сме се справили перфектно. Сега колективът е на съвсем друг ниво в сравнение с началото. Това беше фактор да се справим добре. Николай Митов намери правилната сплав. Бяхме 3 години във Втора Лига. Първата се опарихме, втората видяхме как стоят нещата и през третата изиграхме добре картите си“.

„С еднакви точки сме първите три тима, което подсказва, че сме равностойни и сме задържали най-дълго нивото. В efbet Лига ще е съвсем различно. Точките показват, че бяхме на добро ниво със Септември и Спартак Варна“.

„Целта на кмета беше да се върнат хората отново в спорта. Имаме страхотен волейболен отбор и докарването на Ники Митов беше в клуба беше с цел да се изгради отбор, който да играе в елита. Вярвам, че ще играем в Пазарджик мачовете си“.

„Имаме доста млад отбор. Повечето играчи сме от три години там. Важно е да ти бъде даден пътят и се радвам, че нашият треньор помага на младите. Той изгради този тим. Гледаше ни като деца. Правихме много глупости и грешки, но той ни е изградил. Гледам оптимистично на сезона в efbet Лига. Всичко зависи от нас. Конкуренцията там е друга, но за млад играч като мен, е удоволствие да се върна да играе срещу такива футболисти“, завърши Папазов.