Отборът на Левски отбеляза 60-годишния юбилей на мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков със специален и необичаен подарък – сребърна монета с лика на легендата на „сините“.

Тя е изработена от сребро и гравирана от двете ѝ страни, като на лицевата част е поставен ликът на самия Наско Сираков. Бившият нападател обяви, че ще пусне сета с монети на търг, а приходите ще отидат за спасението на Левски.

LAP.bg
100 снимки

Ето какво написаха "сините" "на официалната си „Facebook“ страница:

Телематик Интерактив България, компанията лицензодържател на една от най-големите платформи за онлайн игри и спортни залози в България - Palms Bet, както и първата българска компания от игралната индустрия, излязла на фондовата борса, реши да отбележи юбилея на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков със специален, необичаен и ценен подарък: уникална сребърна монета с лика на самия Сираков.

Собственик на Левски и легендарен нападател на „сините“ Наско Сираков посрещна своя 60-и рожден ден. Голмайсторът на Левски за всички времена (с общо 206 гола за тима) e роден на 26 април 1962 г. За да отбележи подобаващо датата, Palms Bet създаде юбилейна монета с уникален дизайн. Така брандът, който е не само генерален спонсор на Левски, но и истински фен на „сините“ честити 60-годишнината на Наско Сираков с пожелания за много лични и клубни победи и неспирен път към върха!

Специалната монета е изработена от сребро и гравирана от двете й страни, като на лицевата част  е поставен ликът на самия Наско Сираков. Оригиналната изработка на монетата, както и уникалният й дизайн й придават не само висока колекционерска стойност, но успяват да предават и уважението, с което Palms Bet се отнася към носителя на множество отличия, включително и Бронзовата обувка на Франс футбол, Наско Сираков, както и любовта на феновете към представлявания от него клуб.