Нидерландският страж на Лудогорец - Серджио Падт, говори за трансфера си при "орлите", адаптирането си към тима и личните му цели с екипа на разградчани. 

"Лудогорец взеха Кахлина през февруари, защото Грьонинген все още не искаше да ме пусне. Толкова добре се справи, че решиха да го запазят. Тогава вече знаеш, че ще е трудно. Наистина имах нужда от период на адаптация по време на тренировките, но след това изведнъж се оказваш на пейката след 7 години", заяви Падт пред нидерландска медия. 

"Отне малко време да свикна, но реших, че е правилно. Трябва да бъда честен, защото просто не достигнах нивото си и другият вратар просто свърши добра работа. Той беше предпочитан по време на европейските мачове, докато аз имах право да играя в първенството. Всъщност играхме с два отбора. Така стигнах до мачовете си в началото."

"Тогава ми разрешиха да играя и в топ мача срещу ЦСКА. Не смея да кажа, че сега съм първи вратар, защото другият вратар също се справя много добре. Но получавам истинска увереност от това. Сега изиграх три добри мача поред и наистина чувствам това като възможност, която искам да грабна с две ръце. Сега искам да покажа това, което показах и в Грьонинген", допълни стражът.