Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров, направи кратък коментар след провелото се днес Общо събрание на акционерите в клуба. Той отговори на бившия член на Надзорния съвет Петър Ганев и заяви, че "нещата цифром и словом са доста по-добри от предишните години".

„Кратко, защото ме чака Ники Костов и трябва да решавам важни неща", започна Боримиров.

Снимки: Startphoto.bg
42 снимки

„Доста интересно бих казал мина Общото събрание. Имаше доста въпроси от акционерите. Мисля, че на всички въпроси успяхме да дадем отговор. Тази информация, която излизаше в медиите, че няма прозрачност, просто сега а всички им стана ясно и им се даде правилен отговор“.

„Не знам Петър Ганев как го е казал пред вас, защото той през цялото време е бил в управлението на този клуб. Нещата цифром и словом са доста по-добри от предишните години. Не знам дали Петър Ганев някой е похвалил“.

Снимки: LAP.bg
41 снимки

„Никога не е стояла на дневен ред темата за оставката на треньора. Той се ползва с нашата подкрепа“, заяви Боримиров относно слуховете, че наставникът Николай Костов може да бъде освободен, който беше освиркан и от феновете на отбора след загубата с 0:1 от ЦСКА 1948.