Няколко основни футболисти на Арда са заплашени да пропуснат някои от следващите двубои на тима. Причината е, че те висят с жълти картони. Това са капитанът Пламен Крумов,  Деян Лозев и вратарят Иван Караджов.

Антон Узунов
84 снимки

Крумов и Лозев получиха официални предупреждения по време на втория мач от ½-финаилте за Купата на България срещу Славия (1:0). За Крумов това бе четвърти жълт картон от началото на кампанията. При пети той ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия към БФС с лишаване от състезателни права за 1 среща. Лозев пък вече има 8 картона. При следващ го чака по-тежка санкция - наказание от два двубоя. Караджов пък е с 4 официални предупреждения.

Програмата на Арда до края на редовния сезон предлага сблъсъци с Берое (17 април, събота, от 20:00 часа в Кърджали), Етър (20 април, вторник, 18:15 часа в Кърджали) и Царско село (25 април, неделя, 19:45 часа в София).


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.