Още двама футболисти, привлечени от Николай Костов, може да си тръгнат от Левски през лятото. "Сините" вече се разделиха с разочаровалия Хоакин Фернандес. Столичани сега търсят варианти за раздяла с Асими Фадига и Карлос Охене. 

Французинът с корени от Гвинея вкара невероятен гол срещу Айнтрахт за 1:1 в София, но след това дълго време търкаше резервната скамейка, преди да се разпише срещу Берое и ЦСКА. 

През миналото лято той дойде като свободен агент, а сега от Левски са съгласни да се разделят с него и срещу скромна сума, с която да си върнат част от заплатите му. 

Карлос Охене дойде през зимата от Хебър като заместник на Андриан Краев. Той беше твърд титуляр през пролетния дял на първенството, но новия треньорски щаб иска да залага на неговата позиция на по-млад играч. На "Герена" не виждат смисъл ганаецът да стои на резервната скамейка, а освен това да заема и място на футболист извън Европейския съюз. 

Станислав Генчев вече призна, че Левски може да се раздели с някои футболисти, но едва след като им бъдат намерени заместници.