Шампионът на България Лудогорец е близо до привличането на още един нов играч. Това разкри спортният директор на клуба Георги Караманджуков по време на пресконференцията по представянето на Бърнард Текпетей. Освен това той допълни, че се очаква продажбата на някои играчи.

“Желанието на треньорския щаб бе да бъдат привлечени офанзивни футболисти. Скаутите определят няколко опции, от които треньорите избират. Бърнард бе един от първите ни варианти. Имаше договор за преотстъпване от Фортуна Дюселдорф, които имаха голямо желание да го задържат, но неговото бе да дойде при нас, което бе водещо и основно. Той направи не малко компромиси, за да е тук. Вече тренира, но има няколко неща, които да се уточнят документално и след това вече треньорският щаб ще решава кога да го използва”, заяви Караманджуков.

“Ще има хора, които си тръгват, но никой няма да е като свободен агент. Близо сме до още един футболист и се надяваме да го представим скоро. Ще взимаме само хора, които са на нивото и над нивото на настоящите. Търсим на поста централен нападател, но и поради ситуацията с Вандерсон, ще търсим и негов заместник”, допъни спортният директор.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.