Феновете на Левски за пореден път показаха обичта си към клуба. „Сините“ публикуваха видео, на което се вижда, че пред клубният магазин има голяма опашка от привърженици, които желаят да си закупят членски карти от кампанията „Аз съм Левски“.

Ръководството на „сините“ инициативата в сряда 

в символичния за "сините" час - 19:14 часа. Феновете ще имат възможност да правят предварителни заявки, като първите карти ще бъдат готови в събота и ще могат да бъдат получени в магазина на Левски. 

"Това е първата стъпка към един много по-голям процес, който ще продължи поне няколко месеца. Той има за крайна цел да направи така че най-сетне да се сбъдне мечтата на всички привърженици на Левски, а именно във всеки момент да знаем колко точно са левскарите по целия свят. Не мога да Ви разкрия повече детайли за целия проект. Като част от членската кампания се разработва и нов сайт на Левски, чрез който ще получаваме обратна връзка от хората", заяви Колев. 

Членските карти се поделят на 6 категории, разделени в две по-големи. От началото на кампанията ръководството отчете, че потенциалните приходи до момента са над 400 000 лева.