Бизнесменът Васил Божков е бил заловен в Обединените арабски емирства. Това съобщи главният прокурор на Република България – Иван Гешев.

БГНЕС
25 снимки

По думите му се очаква още утре да пристигнат официалните документи за това. Запитан кога ще бъде екстрадиран у нас, Гешев каза, че това зависи от местното законодателство. Гешев добави, че заедно с Божков е задържано още едно лице, чиято самоличност не е потвърдена. Задържано е и трето лице.

31 снимки


"Последните три дни работихме усилено по издирването на Васил Божков. Истината е, че без да е категорично потвърдено писмено, Васил Божков е задържан на територията на ОАЕ", заяви сензационно Иван Гешев.

"Доколкото си спомням, Васил Божков казваше, че е на Балканите. Явно не е добре с географията. Благодаря на Обединените арабски емирства. Не знам колко време ще трае екстрадиционната процедура. Те свършиха това, за което ги помоли българската държава, българската прокуратура и българските служби за сигурност", добави главният прокурор.

"Има задържано още едно лице с Васил Божков, но не е потвърдено кое е то. Има и трето задържано лице", разкри още Иван Гешев.


Очаквайте подробности!!!


Още по темата:

ВИДЕО от срещата на феновете с Бойко Борисов

Борисов със сензационно предложение за управлението на Левски

Степан Хиндилян: Интересува ни какво се случва оттук нататък

Готови ли са феновете да вземат акциите на Левски?