Пирин Благоевград официално обяви, че се разделя със старши треньора си Красимир Петров и с целия му щаб. В предстоящия двубой от 15-ия кръг на efbet Лига срещу Септември София отборът ще бъде воден от Васил Петров и спортния директор Светослав Дяков.

Ето какво написаха „орлетата“ на официалния си сайт:

ФК Пирин съобщава, че е постигнато споразумение за разтрогване на договора със старши треньора Красимир Петров. Двете страни се разделят по взаимно съгласие. Помощник треньорът Манол Занев и кондиционният треньор Светлин Спасов, които бяха част от екипа на Петров също напускат своите постове.

startphoto.bg
71 снимки

Ръководството изразява специални благодарности на Красимир Петров и неговия екип за положените усилия, както и за това, че се съгласи да поеме представителния отбор в деликатен период – дни преди началото на шампионата в Първа лига.

В предстоящия двубой от 15-ия кръг на първенството срещу Септември (София) отборът ще бъде воден от Васил Петров и спортния директор Светослав Дяков.

Помощник треньорите Пламен Николов и Калоян Генов, треньорът на вратарите Мирослав Митев и кондиционният треньор Борислав Ганчев запазват своите позиции в спортно-техническия щаб.