Нов скандал е на път да взриви един от най-големите клубове у нас - Левски, съобщават двама независими източника. Стана ясно, че до БФС и до „сините“ е подаден сигнал, че спортният директор от „Герена“ Ивайло Петков продължава да действа като футболен агент.

В сигнала е посочено конкретно, че той е дал оторизация на футболист от Берое за трансфер. Това е грубо нарушение на един от правилниците, свързан с наредбите на футболната ни централа. Александър Цветков, играч на Берое, пък коментира пред NOVA какъв е точно казусът с него и отношенията му с Петков.

Lap.bg
16 снимки

За деликатната ситуация са информирани, както временно изпълняващия длъжността президент на БФС Михаил Касабов, така и изпълнителният директор на Левски Павел Колев, информира агенция Блиц.

Досега Петков не е реагирал и направил изявление по случая, а от БФС са се активизирали и се очаква да направят проверка в близките дни. Скандалът със сигурност ще доведе до сътресения при "сините", ако се окаже, че Петков е нарушил футболните правила.