Общото събрание на Левски приключи след близо четири часа на заседаване. То стартира в 11:00 часа и приключи минути преди 15:00 часа. Пресконференция след края на заседанието обаче нямаше, като единствено бившият члел на Надзорния съвет Петър Ганев и изпълнителният директор Даниел Боримиров направиха коментар, докато Наско Сираков отказа да застане пред камерите.

Малко преди 11:00 часа в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ се регистрираха мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров, както и други акционери в клуба, включително Константин Баждеков, Антон Краус и Петър Ганев, бивш член на Надзорния съвет на столичани.

На събитието имаше и представители на Тръст Синя България, които бяпа задали въпроси към Боримиров относно финансовото състояние на Левски.

Снимки: Startphoto.bg
42 снимки

Най-сериозен интерес в дневния ред предизвика точка 9, която е отчет на изпълнителния директор за изплатени задължения към Национална агенция по приходите в периода от 02.05.2023г. до датата на провеждане на Събранието и произход на средствата, използвани за погасяването им, както и за размера на задълженията на Дружеството към НАП (лихви и главница) към датата на провеждане на събранието. 

Снимки: LAP.bg
41 снимки

Малко след 12:30 часа Константин Баждеков напусна събранието поради лични причини.