Новият вратар на Лудогорец Кристиян Кахлина разкри, че лично треньорът Валдас Дамбраускас му се е обадил и го е попитал дали е готов да му помогне в Разград.
 
„Вчера имахме тренировка. След това, когато се прибрах вкъщи, ми се обади Валдас Дамбраускас, който ме попита дали съм готов да помогна на отбора му. Аз му отговорих, че съм готов.
 
В събота договорихме условията с Лудогорец, а в неделя сделката между клубовете бе финализирана. Не очаквах този трансфер да се осъществи. Вече се бях примирил, че ще изчакам до лятото. Това обаждане от Дамбраускас дойде в неочакван за мен момент", сподели Кахлина пред хърватските медии.
 
„Знам в какъв отбор отивам. Това е реномиран клуб, който има много големи амбиции. Лудогорец разполага с фантастична база, която предоставя отлични условия за тренировъчен процес и за възстановяване. Целта на Лудогорец през този сезон е да спечели титлата и купата“, каза още 28-годишният вратар. 

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.