Жорди Кайседо официално стана част от ЦСКА и се очаква да направи своя официален двубой срещу Черно море в събота. Двубоят на „Българска Армия“ е от 17:30 часа и ще бъде предаваня пряко по DIEMA SPORT.

Нападателят пристигна при столичани от втородивизионния бразилски Витория Баия. Прекратяването на договора му с клуба не мина никак лека, а миналата сряда това стана официално след публикува на документ в Бразилската футболна конфедерация. По този начин Жорди Кайседо получи разрешението да защитава цветовете на ЦСКА.

През януари еквадорецът се обърна към съда, за да прекрати взаимоотношенията си с Витория. Но, въпреки че получи разрешение да премине в ЦСКА, футболистът и клубът все още се намират в съдебен процес, съобщи GloboEsporte.

Витория иска да изведе ситуацията до там, че играчът да носи отговорност и да заплати за всички загуби, които клубът може да има в този период.

Жорди Кайседо има 44 двубоя за Витория, в които е реализирал девет попадения. На „Армията“ нападателят смятан за заместник на трансферирания в посока Ростов – Али Соу.