Новият треньор на младежката селекция до 17 години на ЦСКА 1948 Ели Маркес обяви целите, които ще преследва през настоящата кампания. Той даде силна заявка за развитието на младите таланти в академията.

"Чувствам се много добре. Хората ме приеха добре в ЦСКА. Едно място, което познавам много добре. ЦСКА е много голяма марка в България. От 17 години съм в България и познавам и отлично процесите във футбола. Това ми дава предимство пред конкурентите ми и ще развивам децата. За развитието на един футболист трябва комбинация от физическа и психическа подготовка. Това е голяма крачка за мен. Скоро щe назнача и помощник. Човек, който е работил с мен в Черноморец (Балчик) и е играл на високо ниво в Бразилия", каза специалистът пред клубната телевизия. 

Бившият футболист има над 200 мача в България и е играл за отборите на Беласица, ЦСКА, Черно море, Славия, Светкавица, Локомотив (Пловдив), Етър, Монтана, Пирин (Гоце Делчев), Оборище, Банско, Пирин (Разлог), Черноморец (Балчик) и Ботев (Нови Пазар).

Започва мениджърската си кариера като играещ треньор в Беласица и Оборище, а след това е бил начело на Банско и Черноморец (Балчик).

подкрепя българския спорт