Българският шампион Лудогорец излиза срещу първенеца на Грузия Динамо Тбилиси в последната си контрола на турска земя тази зима. Двубоят е с начален час от 16:00 часа и ще можете да го проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg можете да проследите всичко най-интересно от срещата.

Разградчани отстъпиха в последния си двубой срещу руския втородивизионен Акрон Толиати миналата неделя. Като цяло обаче тимът на Валдас Дамбраускас показа хубави неща по време на целия лагер, като записа престижна победа над Динамо Киев и стигна до драматично равенство с шампиона на Украйна Шахтьор Донецк.

Антон Узунов
24 снимки

Първоначално Лудогорец трябваше да се изправи срещу БАТЕ Борисов днес, но беларуският клуб получи временна забрана да пътува за Турция заради сложната епидемиологична обстановка в Европа.

Очаква се треньорът на „орлите“ Дамбраускас да заложи на силен състав в днешния двубой, който се очертава като генерална репетиция на тима преди първия мач на отбора на родна земя – срещу Спортист Своге от турнира за Купата на България. Няколко дни след това се подновява и efbet Лига, където „зелените“ са лидери.