От няколко седмици се твърди, че гръцкият гранд Арис има сериозен интерес към полузащитника на Левски Филип Кръстев. Според медиите в южната ни съседка обаче „жълто-черните“ ще бъдат изправени пред сериозна конкуренция  за подписа на родния национал от два елитни френски клуба.

Това са Рен и Тулуза, пишат специализирани издания, близки до Арис. Във втория тим играе бившият играч на Левски Стайн Спиерингс, който се превърна в основен играч на тима и помогна за спечелването на Купата на Франция този сезон.

start-photo.bg
86 снимки

Кръстев вече има опит по френските терени макар и в Лига 2 с екипа на Троа, за който обаче изигра само два мача.

Арис обаче е сериозен в намеренията си да вземе Кръстев в редиците си, като се очаква пратеници на гърците да присъстват на още няколко срещи на „сините“ до края на шампионата. 21-годишният халф се превърна в много важен играч за столичани след пристигането си на „Герена“ и в 50 мача във всички турнири отбеляза десет попадения.

24 снимки

За да го привлекат обаче, „жълто-черните“ ще трябва да водят преговори за наем със „Сити Футбол Груп“, които държат правата на играча чрез техния клуб в Белгия – Ломел.