Клубът от Чемпиъншип Норич е настоятелен в своите намерения да привлече българският национал Георги Русев от ЦСКА 1948. Според информацията в английската преса, предадена от „Мач Телеграф“, „канарчетата“ се надяват да постигнат споразумение с „червените“ относно сделката в началото на следващия месец.

На Острова пишат, че Норич иска да финализира в следващите дни привличането на българския национал, както и на друго крило – Райън Фрейзър. В информацията не се конкретизира относно финансовите параметри на потенциалната сделка.

LAP.bg
63 снимки

Георги Русев е изиграл 98 мача за ЦСКА 1948, в които е отбелязал 18 попадения. Силните му изяви за тима му осигуриха и повиквателна за националния отбор. Той направи много силен минал сезон, а в началото на този отново успява с представянето си да убеди, че е един от най-класните български футболисти в момента.

Това лято се коментираше, че за Русев е пристигнала оферта от 1,2 милиона евро от нидерландския Хеереннвеен. 25-годишният футболист е свързван още с два английски клуба – Ипсуич и Уотфорд.