Треньорът на Хебър – Николай Митов, отрече да е давал каквито и да било интервюта от седмица насам. Специалистът добави, че се е съсредоточил единствено върху работата си за отбора.

"Приканвам най-категорично да не се спекулира с името ми по никакъв повод. Прекият повод за това е "интервю" със заглавие: "Обиден съм, но така е в България", което преди малко видях в един от този момент вече неуважаван от мен сайт. Очаквам публично извинение. Не съм говорил пред медии от поне седмица, по каквато и да е тема. Умишлено даже не чета вестници и сайтове. Концентрирал съм се върху работата ми в Хебър, изпълнявам си съвестно договора и произтичащите от това функционални задължения", заяви Митов.

Той категорично отказа да коментира горещата тема за евентуално идване на италиански ръководители, треньори и футболисти в Хебър. "Не съм уведомен от никой по надлежния ред, нито пък неофициално за такова нещо, така че и към този момент си гледам моята работа и друго не ме интересува", завърши Митов пред „Марица”.