Николай Михайлов почти сигурно ще излезе титуляр за Левски в четвъртък, твърди "Мач Телеграф". Причината за това е, че Пламен Андреев беше титуляр за младежкия национален отбор срещу Израел снощи.

Както е известно. Михайлов изпадна в немилост пред "сините" фенове след мача с Хамрун. Привържениците не успяха да му простят издънката при втория гол на малтийците. След това той игра само в два мача за Левски - срещу Вихрен Сандански и Черно море. В срещата с "моряците" на "Ивайло" във Велико Търново той отново получи негативи за изявите си, след като Левски загуби с 0:1 от варненци. Оттогава Пламен Андреев се радва на доверието на треньорите. Николай Костов обаче не смята, че е редно Андреев да пази в два мача в рамките на три дни. 

С почивка беше награден Кристиан Димитров. Защитникът беше титуляр при загубата на България с 1:2 срещу Черна гора в Подгорица. Андриан Краев, който също стартира за "лъвовете", взе участие само в загрявката по време на вчерашната тренировка. Очаква се и двамата да бъдат на линия за заниманието днес. 

Николай Костов трябва да реши и кой от чужденците с паспорти извън Европейския съюз ще гледа мача с Пирин от трибуните. Това ще бъде един от петимата бразилци в състава или Хосе Кордоба.