Наставникът на Левски - Николай Костов, ще има една въпросителна относно състава си за предстоящия мач с Крумовград. „Сините“ приемат на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ новака в елита в неделя от 15:15 часа.

Треньорът на столичани умува на кого да заложи в центъра на защитата до Хосе Кордоба. По всяка вероятност това ще е Келиан ван дер Каап, но не е изключено титулярно място да заеме и Кристиан Димитров. В другите зони на терена 60-годишният специалист няма проблем с решението си. Под рамката ще застане Пламен Андреев, а отдясно и отляво на защитата ще са Патрик-Габриел Галчев и завръщащият се след наказание Вандерсон Цунами. В сърцето на халфовата линия ще си партнират Асен Митков и Карлос Охене, докато по крилата ще атакуват Марин Петков и Фабио Лима. В нападение отново ще действат Рикардиньо и Джавад Ел Джемили. Вторият е с по-свободни функции и е нагърбен със задачата да взаимодейства активно с играчите зад него.

47 снимки

Николай Костов планира да даде повече време и на един от новите – Патрик Мислович. Словакът показва добър поглед и комбинативност, като дори асистира за красивото попадение на Фабио Лима срещу Хебър в понеделник. 22-годишният футболист е оставил отлични впечатления и по време на тренировките.

Голяма вероятност има и при благоприятно развитие на мача с Крумовград в игра да се появи и Билал Бари, който не е играл в официален мач от 5 септември 2022-а година.