Треньорът на Левски - Николай Костов, отново заложи на новата тактическа постройка на тима и за втората контрола на турска земя. "Сините" загубиха с 1:2 от украинския Олександрия, като пак играха в система 4-4-2, а не с използваната от наставника през есента 4-1-4-1. 

През първото полувреме на върха на атаката си партнираха Рикардиньо и Аасими Фадига, а втората част в нападението играха Преслав Бачев и Асен Чандъров. Французинът и българският халф бяха задължени и да помагат на тима в защита. 

Не е ясно дали Костов ще залага на подобна тактика и в официалните мачове през пролетта или това е продиктувано от липсата на типичен дефанзивен халф, след като Андриан Краев вече не е част от първия отбор. 

За момента изглежда, че това ще е изборът на система от страна на Костов. Впечатление отново правеше, че топката при организирането на атаките не се изритваше от вратаря, а се изнасяше по земя. Това се получаваше по-добре през първото полувреме.

Всичко по-интересно пред вратата на Олександрия обаче дойде от лявата зона на атаката на отбора, където действаха Уелтън и Цунами.