Наставникът на Левски – Николай Костов, не успя да скрие емоциите си след равенството 2:2 с Крумовград. Специалистът бе видимо изнервен от случилото се в Пловдив и сподели, че през втората част на мача, когато дойде изравнителното попадение на домакините, играчите му са играели без емоция.

„Мисля, че нашият отбор положи максимални усилия да се адаптира към терена, към играта на противника. Въпреки че допуснахме гол, успяхме да вземем преимущество в резултата. Незнайно защото през почти цялото второто полувреме, с изключение на последните минути, когато опитахме стихиен натиск,  нашите играчи играха без емоция. Не мога да си обясня. Все още не съм говорил с играчите. Много тежък мач, така и очаквахме. Не мога да кажа, че съм недоволен, просто не успяхме да се адаптираме към играта и терена”, коментира Костов след мача.

„Началните минути на второто полувреме бяха на много ниско ниво. Надявам се следващия път като играем на такъв терен, може би и аз имам грешка при подбора на играчите, да изберем играчи, с които да приложим играта си на този терен. Всички мачове са ни трудни, тъй като срещу нас всички играят на предела на възможностите си. Етър е добре организиран тим, Имаме представа как да им противодействаме с помощта на публиката, която не трябва да губи интерес, въпреки днешната загуба.Съвсем друга стратегия, друга игра срещу съперници от калибъра на Етър. Всяка загубена точка е важна. Предполагам и за всички отбори, които се борят за челните места”, допълни още той