Треньорът на Берое - Николай Киров, говори след равенството 1:1 срещу Черно море за "Тича". Специалистът беше доволен от играта на своя отбор през второто полувреме, но отчета, че всяка точка за тима е важна. 

"За нас всяка точко е важно в този момент. Има много неща от играта, които ще коментираме с играта. Плахо начало. 30-35 минути липсваше агресията в нашия отбор. През втората част там се промениха нещата, влезе човек, който даде агресия в средата на терена. Съумяхме да вкараме един гол. 

Не мога да обясня слабото първо полувреме. Знаем как се играе на "Тича". Не се получиха нещата и там беше проблемът през първата част. 

За нас е важно да взимаме точки във всеки един двубой. Генерално е рано да се правят оценки. Програмата е такава, трябва да се играе срещу всички. За мен е важно да подобряваме нашата игра. Все още изграждаме отбора. Имаме трима футболисти, които трябва да им се оправят документите. Ако свършим работата си по добър начин, няма как да не се отрази. 

Нещата са в процедура за новите. Не зависят нещата от клуба. Далеч сме от това, което искам да виждам. Искам да виждам игра с топката. Има какво да се работи и в двете фази. 

Искам да видя повече агресия и повече самочувствие с топката. На този етап се съобразяваме с това, с което разполагаме, тъй като нямаме почти крила. Трудно се играе с четворка в защита. Бяхме задължени да я направим тази промяна. Видях и хубави неща", заяви Киров.