Треньорът на Арда Николай Киров стана №1 сред специалистите през 2020 година. Той събра 153 точки. Втори остана Стамен Белчев с 86 точки, а трети Илиан Илиев с 85. В топ 5 се наредиха още селекционерът на младежите Александър Димитров и треньорът на Берое - Димитър Димитров.

Антон Узунов
73 снимки

"Благодаря за наградата, не съм го очаквал. Тази награда може да я спечели всеки един колега, защото тя беше доста трудна и тежса, преминахме през трудни ситуации през тази пандемия. Изненадан съм, поздравявам всички номинирани колеги и им желая една по-добра година", коментира той.

"Благодаря за всички, които са гласували за мен. Благодаря на всички футболисти работили с мен. Желая на всички отбори и играчи ползотворна подготовка. С ЦСКА направихме пробив в Европа", заяви вторият в класацията Стамен Белчев.

"Малко съм изненадан, нямаме някакви грандиозни успехи, но явно оценяват усилияна на всички в клуба да се противопоставим на грандовете и да играем хубав футбол. Дано бързо премине тая ситуация неприятна, да си върнем нормалния начин на живот. Надяваме се, че и хората ще се върнат на трибуните, без публика на трибуните не е същото, няма я тръпката", каза Илиев.

"Зависи от него, трябва да работи, за всички млади футболисти се отнася, трябва да работят, най-важното е да преследват мечтите си, важното е да го искат и да се стремят към него", добави той.