Треньорът на Берое Николай Киров говори след загубата с 0:1 от Ботев Пловдив на Коматево. Специалистът сподели, че тимът му не е успял да отбележи гол, а за да го направи е нужно да уцели вратата.

„Трябва да отбележим гол. Условието да се отбележи гол е да уцелим вратата. Нашите удари минаваха покрай вратата. През първата част имаше и добра намеса на техния вратар. От тази ситуация на контраатака ни вкараха и гол. Тръгнахме да наваксваме нещата през второто полувреме, но не се получи“, каза Белия.

„Търсим да направим необходимите промени. Надявам се да имаме повече опции през следващата седмица. Работим си върху изглаждане на взаимовръзките в състава и дано нещата се напаснат“, добави той.

„Пробвахме с тримата нападатели, но не съм доволен от взаимодействията между тях. Разчитаха на стрелба от далечно разстояния. През втората част имаше възможност за комбиниране. От това не съм доволен от тях тримата“.

„Ситуациите пред нашата врата са след преход от фаза защита във фаза атака. Имаме го този проблем в прехода“, завърши Киров.