Треньорът на Арда Николай Киров говори пред медиите след загубата с 0:1 от ЦСКА в четвъртфинал за Sesame Купа на България. Той разкритикува ръководството, че бавно е реагирало на продажбата на основни футболисти с техни заместници. 

"Не ни достигна това, че създадохме много малко в атака. В последните 30 метра не взехме правилните решения. Не съм променял почти нищо поради липсата на време. Заложихме на това, което отборът играеше про предния треньор. Опитахме се да повлияем психологически на играчите. Не го видяхме, там ще трябва да поработим", каза Киров. 

"Нормално е да се съжалява, когато се направи пропуск. От една страна беше той, от друга нелепо допуснатия гол. В такива двубои са важни малките моменти. Трябва да мислим напред". 

"Задачата на треньорите е да излезем от кризата. Най-вече чрез психология. Няма много варианти за промени. Арда се е разделил с много важни играчи. Радващо е, че предишният треньорски щаб е успял да развие играчи. Лошото е, че бавно се е отреагирало с входящи трансфери. Може да дойде още един играч", каза той. 

Киров не пожела да отговори дали Абубакар Тунгара ще напусне. "Ще разберете в следващите два-три дни".