Бившият треньор на Ботев Пловдив Николай Киров сподели в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT, че желае да продължи кариерата си в отбор, с който може да постигне успехи, поне толквоа големи, колкото в пловдивския клуб. 

Киров беше освободен от поста си след загубения финал за Купата на България с 0:1 от Локомотив Пловдив в края на миналия сезон. В месеците след това името му беше спрягано с постовете в ЦСКА, Левски и Берое, но той така и не пристигна в някой от тези отбори. Сега той сподели амбициите си за следващ клуб. 

„Разбира се, че следя шампионата, за да имам готовност какви са тенденциите и промените в шампионата. Първенството е много интересно, във всички нейни нива. Не е ясна първата тройкаа, първата 6-ца, както и тези, които ще се борят за оцеляването си. Всичко тези нюанси правят шампионата интересен“.

„Имах нужда от почивка, но вече започва да ми липсва тръпката и адреналина, както преди мачовете, така и след техния край" започна Киров.

"Не мога да скрия, че съм водил разговори с някои отбори. Щом обаче не са завършили с успех преговорите, то няма и нужда да ги коментирам. Не искам да прибързвам с избора си, тъй като искам да акостирам в отбор, в който можем да постигне поне толкова успехи, колко успяхме с екипа ми в Ботев Пд“, завърши бившият наставник.