Треньорът на Арда - Николай Киров, сподели впечатленията си от първата контрола на кърджалийци срещу полския Заглембе. Българският тим записа поражение с 1:3 в проверката. 

"Оставам със смесени чувства. Направихме добри неща в атака, но допуснахме елементарни голове. Все още има умора в нас, защото допреди 2 дни работихме сериозно за физиката. Мисля, че не стояхме никак зле, пресирахме добре и малко повече точност в завършващата атака", заяви Киров. 

"Лошото е, че един от новите получи травма. Никола Таравел ще отсъства около 2 седмици. Не видях да има чак такава разлика в подготовката между двата тима, въпреки че това за тях е последна контрола, а за нас първа. Има доста върху какво да работим, надявам се да няма тръгващи си футболисти. Трябва ни минимум един човек в атака. Наблюдават се състезатели, водят се разговори, когато има факти, тогава ще говорим", допълни още специалистът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.