Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров коментира равенството 0:0 с тима на Арда в мач от 25-ия кръг на efbet Лига.

"През първите 20-25 минути играхме така, както сме тренирали, след това умора ли имаше, напрежение ли, и започнахме да играем доста директно. Има още какво да се желае, трябва да направим и селекция за новия сезон", коментира наставникът на Арда Николай Киров след равенството с Дунав Русе.

В първите минути играхме така, както сме тренирали, имахме предимство, натиснахме съперника, имахме пространства, но не съумяхме да реализираме. Подведохме се под темпото на домакините, при нас е важно да успеем да опазим играчите от контузии, защото на определени позиции имаме малко хора.", добави той.

"Дано единият от двамата вратари е на добро ниво, за да може да разчитаме на човек на вратарския пост. Малко хора имаме в групата, но ще трябва да се справим в оставащите срещи, и вече след това ще трябва да мислим за подобряване на конкуренцията. Ще трябва да съберем минимум от 20 играчи полеви, в момента имаме 15. В групата от 15 човека имаме 3 чужденци, ако остане отборът само от българи ще останем 12", каза още Николай Киров.