Старши треньорът на Арда Николай Киров остана доволен след победата над Ботев Пловдив. Той сподели, че днес всичко се е получило в играта на тима, а също така коментира и предстоящата селекция на отбора. 

"Опитахме да играе повече футбол, комбинирахме и се получаваше. Сменихме схемата за игра спрямо качествата на футболистите ни. Вдигнахем процента на играта с топка, това ни липсваше досега. Търсим оптималния вариант да изизаме на терена спрямо качествата на нашите футболисти". 

"Доста е пирятно, когато привържениците на двата тима ти скандират името. Значи сме си свършили работата. Надявам се и с Арда да постигнем успехи". 

"Важно е как Арда ще изглежда следващия сезон. Наблюдаваме състезатели, които да вдигнат класата на отбора. Ако играем както днеска до края на шампионата ще имаме още победи". 

"Дойодха двама състезатели с подписани договори. От селекцията ще зависи сезона за Арда догодина. Ще бъде по-трудно да селектираме български футболисти, защото те си имат отбори, а и паузата е кратка. Трябва да се справим с тази ситуация. Милен Желев и Лъчезар Котев подписаха, но сега нямат право да играят. Ще са готови за началото на новия сезон". 

"Дадох шансовете и на двамата ни здрави вратари. Търсим още един на този пост". 

"За мен е важно да се възстановят състезателите. Резултатите в момена зависят от това дали всички са здрави, дали има наказани", заяви Николай Киров.