Треньорът на Берое - Николай Киров, говори преди заминаването на отбора на лагер в Турция.

startphoto.bg
12 снимки

"Чисто като работа за физика съм доволен. Сега е важно да я приложим в контролните мачове, където да работим за взаимовръзките между отделните линии и играчи, защото градим нов отбор. Имаме договорка с четирима човека, които трябва да се присъединят на лагера в Алания, надявам се нещата да се случат на 100%, както крайни бранители, така и вътрешен халф, а и централен защитник.

Пак повтарям, надявам се тази договорка да се спази, за да може максимално бързо да се присъединят и да свикнат с новия състав.

С Анисе се разделихме по взаимно съгласие. Той изрази желание да не продължи повече с нашия състав. Имало е и такава договорка с ръководителите, преди аз да стана наставник, така че уважихме неговото желание, не е имало никакви проблеми.

На този етап остава контролата с руския отбор. Допитали сме се с нужните органи дали имаме право. Имаме положителен отговор. Играем, както с руски, така и с украински отбори. Не мисля, че няма човек, който да не носи родния си град близо до сърцето си. В нашия квартал сме се научили да уважаваме всичко свързано със спорта в нашия град и в нашата държава", сподели Киров.