Старши треньорът на Берое Николай Киров коментира драматичната загуба на своя отбор от Левски с 0:1 след гол дълбоко в добавеното време. Специалистът не бе доволен от развоя на мача и на няколко пъти отбеляза, че тимът му ще работи върху психологическата настройка.

"Получи се неприятна ситуация. Излезе наш защитник, за да получи медицинска помощ и не успяхме да затворим тази зона. Нашите шансове бяха през втората част на контраатака. Ако бяхме отбелязали гол, щяхме и да спечелим двубоя", започна Киров.

"Неприятно е, като загубиш така двубой. От едната крайност, отидохме в другата. Трябва да поработим върху психологическата настройка на играчите, защото предстои важен мач. Нормално е, има напрежение върху играчите. Направиха се необходимите корекции, както като указания, така и като смяна на полувремето. Липсваше ни последното докосване, за да завършим ситуациите", продължи наставникът на Берое.

"Трудно мога да намеря позитив, когато загуби даден отбор и то по този начин. Винаги негативите ще са повече. Работата през седмицата ни ще е върху психологическата част. Мислим за следващия двубой. Не мога да кажа как ще подходим срещу Пирин. Има доста хора, които висят с наказание. Трябва да видим и дали има контузени", завърши Николай Киров.