Треньорът на Царско село Никола Спасов остана със смесени чувства след успеха на неговия отбор в контролната среща с Ботев Гълъбово с 4:2. Наставникът коментира пред Gong.bg и несигурното бъдеще на голямата звезда Родни Антуй.

„Това беше втората ни контрола. Представянето беше по-лошо от първата, не бяхме достатъчно концентрирани и логично първото полувреме губехме в резултата. Беше закономерен резултат към онзи момент от срещата. На полувремето направихме забележки и корекции и бързината се вдигна. Изравнихме бързо, опропастихме няколко други положения, но в крайна сметка стигнахме до успеха накрая. Това беше една добра контрола срещу отбора на Гълъбово“, започна Спасов.

„Продължаваме да вкарваме, но и допускаме твърде много попадения. Два гола са твърде много. Новите играчи се представят нормално до момента. Играят с желание и за момента нямам забележки“.

„Защитници едва ли ще вземем нови. Най-вероятно ще вземем нападател и халф. Ако Родни Антуй напусне отбора ще трябва да вземем заместник. В момента има индикации, че подобен развой е възможен. До няколко дни ще се разбере. Уесли Ната категорично остава при нас за момента“, завърши специалистът.