Наставникът на Царско село, Никола Спасов, коментира как новакът в елитната ни лига понася настоящата ситуация с изолацията и паузата на първенството, наложени от пандемията от коронавирус. 

"Аз съм си в София. Хубаво е, че имам наблизо паркове, за да излизам по малко, когато няма хора. Разходките ме спасяват донякъде", коментира Спасов пред "Тема Спорт".

"Нямаше как да не спрем тренировки. Поддържам контакт с играчите. Чужденците ни са настанени в комплекса (б.р. – в Царско село). Дали сме индивидуални програми за подготовка на всички играчи. Всеки прави нещо, но не може да се разчита на това, като го няма контрола отблизо."

"Със сигурност всички играчи, не само нашите, ще изпаднат от форма. В това отношение положението е еднакво за всички отбори. Важно е обаче здравето и да се запази нужното спокойствие, нека всички да направим така, че да се спазват предписаните мерки", категоричен бе специалистът.

"Няма как да не се отрази всичко случващо се върху финансовото положение на клубовете. Без значение по-малките или по-големите, засегнати ще са всички. Но пък ние от какво точно изкарвахме пари досега, като се замисли човек? От продажбата на билети ли, от фенартикули ли?! Публика на стадиона нямат и големите клубове. В понеделник чакаме срещата в БФС, за да видим как ще се процедира", завърши Никола Спасов.