Капитанът на Левски Николай Михайлов говори след поражението на клуба му с 0:1 в дербито с ЦСКА. Михайлов съжали, че отборът е обещал на феновете си, че ще вземе нещо от този мач и завършва лошата 2020-а година за „сините”.

Антон Узунов
100 снимки

„Имахме нашите шансове. Не започнахме мача добре, оставихме ги да направят няколко добри атаки. Бяха доста опасни при статичните положения. Най ме е яд колко юноши играха. Виждате нашата селекция, виждате тяхната. Обещах на нашите фенове да направим всичко възможно да вземем нещо от мача, не успяхме. Измъчихме се взаимно и за жалост не взехме днес нищо.

Антон Узунов
68 снимки

„Подут ми е глезена, но няма как да оставя отбора. Капитан съм, а това щеше да е най-лесното нещо на света. На полувремето бихме инжекции, дано да не е сериозно. Мисля, че голям процент от тях се раздадоха на максимум, но не взехме нищо от мача. Славиша Стоянович е специалист и знае кои постове трябва да се подобрят. Мисля, че те вече са се спряли на конкретни играчи. Утре ще имаме среща с кой продължаваме и с кой не. Тежка година за Левски като клуб, пандемията също така и се надявам новата 2021-а да е по-добра за всички. Нека бъдем здрави и да бъде по-добре за клуба и хората”, завърши Николай Михайлов.