Капитанът на Левски Николай Михайлов обяви, че му е неудобно да гледа своя тим на 12-о място в класирането на efbet Лига. Вратарят сподели това след поредната загуба на сините в първенството, този път с 0:1 от Лудогорец в Разград.

“Мачът вървеше към хикс, но не успяхме. Продължаваме да правим едни и същи неща. Повтаряме все едни и същи грешки, а съдията сбърка”, започна Михайлов, след което коментира засадата на Димитров през първото полувреме.

Антон Узунов
36 снимки

“Всички видяхме, че Здравко Димитров е зад средата на терена. Всички знаят и го виждат, че Лудогорец е по-добрият отбор. Мачът беше за чист хикс, въпреки несъществуващата засада, която ни вдигнаха”, допълни капитанът на "сините".

Антон Узунов
100 снимки

"Младите не могат да изкарат напрежението. Всеки мач се повтарят едни и същи неща. Намислили сме нещо с треньорски щаб. Дай Боже срещу Локо Пловдив да вземем трите точки. Преди беше лесно. Влизаме аз и Живко, но играем с класни чужденци и опитни футболисти. Сега играят трима млади и е най-лошото, че няма ротация, закъсняхме със селекцията. Цялата ми фамилия е от Левски, опитвам се да дам всичко от себе си за кулба. Гледаме напред. За нас всеки мач е дерби, излизаме за победа, но в последно време това не ни се получава. В момента имаме затруднение напред, а също така много лесно пускаме голове. Жизненоважно ни е да взимаме точки във всеки мач. На мен лично ми е неудобно да гледам Левски на това място в класирането”, анонсира Михайлов.