Капитанът на Левски Николай Михайлов сподели след нулевото равенство в дербито с ЦСКА, че „червените“ не са превъзхождали с нищо неговия тим и съжалява за феновете, тъй като и двата отбора не са предоставили този футбол, който привържениците са заслужавали.

„Мисля, че феновете трябва да съжаляват най-вече, защото заваля сняг и не можахме да играем футбол и двата отбора. Отстрани сигурно е било голяма мъка, но и вътре беше същата. Няма кой да се радва. Трябва да продължим напред, да извлечем максимума от това, което направихме, продължаваме да работим и да се готвим за Лудогорец“.

Антон Узунов
100 снимки

„Вече е игран мача, има си съдии, делегати. Те решават, не мога да го коментирам“.

„И двата отбора, качествени отбори, българи, чужденци, опитни, млади играчи, загубиха днес.  Цяла седмица работим как ще разиграваме топката, през къде ще атакуваме, силни и слаби страни на ЦСКА. В един момента заваля този сняг във втората минута и всички започваме да ритаме топката и да водим борба. Най-жалко беше за феновете. Нашите, особено, искам да им благодаря за феноменалната подкрепа. Не успяхме да играем този футбол, с който да ги зарадваме. Всеки даде максималното, на което е способен, спрямо терена и метеорологичните условия“.

LAP.bg
86 снимки

„Аз се чувствам много добре. Беше много важно да направя пълноценна подготовка. Дали е снежно времето или не, за мен е важно да помагам на отбора, да правим „сухи“ мрежи със защитата и да вървим напред. Чувствам се много добре и продължаваме да работим в името на Левски да вървим напред и нагоре“.

„Мисля, че се вижда, че отборът играе все по-добре всяка изминала седмица. За Купата ще срещнем достоен противник. Два мача, какво по-хубаво от това да играеш с хегемона в  последните години в България. Като искаме финал за Купата, трябва да минем през Лудогорец. Днеска си сравнихме часовника с ЦСКА. Аз лично не видях с какво ни превъзхождат в целия мач. В неделя ще видим отново с Лудогорец. Да не забравяме, че имаме много млади играчи, чужденци, които тепърва се стиковат с отбора и разбират какво означава Левски. Аз мисля и хората, които обичат Левски, че вървим в правилната посока“, заяви Михайлов.