Вратарят на Левски Николай Михайлов също присъства на благотворителния футболен турнир "Надежда за Криси". Инициативата е в подкрепа на борещия се с коварно заболяване Кристиян Йорданов Николов. Стражът на сините не пожела да коментира темата за бъдещето му в клуба.

"Събрали сме се да подпомогнем Криси. Искам да благодаря за поканата. Тук сме с много приятели, съотборници. Не сме се събрали да говорим за Левски. Изпращам смесена година. Тя започна добре, но завърши зле. На два пъти имах травми - не толкова тежки, но ме изкараха от ритъм. В началото на 2020 година ще видим как ще продължат нещата. Да сме живи и здрави. Да посрещнем весели празници заедно със семействата ни. Продължаваме напред", заяви Михайлов.

"Много е важно това, което се прави тук. Ние сме малка част от хората, които се опитват да помогнат. Трябва да дадем пример на всички в България. Трябва да се помага и за мен тези инициативи винаги са били важни. Когато съм имал свободно време съм помагал. Радвам се за поканата и че съм тук. Надявам се да съберем максимален брой средства за Криси", добави още той.

Все пак Ники Михайлов сподели няколко думи за сините, както и за националния отбор.

"Каквото съм имал, съм го казал на хората. За Левски само добро или нищо. Няма какво да обсъждаме. Събрали сме се за друго нещо. Когато дойде врмето ще говорим. Важното е какво ще става през 2020 година и скоро всичко ще се разбере. Искам да съм жив и здрав. Оттам нататък е Божа работа. Каквото е писано, това ще стане", каза Михайлов. 

"Като цяло, първенството е по-силно от това през миналата година. С националния отбор нещата не завършиха толкова добре, откъм резултати, но получаваме шанс през март, в два баража, на които ще бъдем домакини. Дано направим така жадуваното класиране, както за нас футболистите, така и за треньорите, ръководителите, журналистите и всички българи. Всеки, който бъде повикан ще даде всичко от себе си. Ще бъде трудно, но няма нищо невъзможно. Трябва да направим всичко, за да се класираме за европейското. По-добър шанс, няма как да имаме. С резултатите от Лигата на нациите, успяхме да стигнем до него. Пожелавам на всички да бъдат здрави. Весели празници и през март да се видим на стадион "Васил Левски", защото в тези два мача можем да направим нещо, което жадуваме толкова дълго време", завърши той.